Friday, September 9, 2011

HANTU BONCENG ?

Assalamualaikum guys ..


Tajuk pun dah ada, gambar pun dah ada. So haruslah semua dah faham. ' Eleh, kau tengok Hantu Bonceng lettewww ! ' Korang nak cakap macam ni kan? Yes, memang aku pergi tengok. 7 September 2011 baru aku tengok. Dah rasa ketinggalan sangat pun. Tapi aku kental, pergi juga buat muka selamber sebab excited kan. Orang bagi panas dekat aku je, CITE NI BEST AKU CAKAP KAU ! TERIMA KASIH YE -,-

EDIT SUDAHHHHH ;p

Ps : Aku keliru sikit ni. Siapa watak utama perempuan? Juliana Evans ke Jue Aziz? Skrip macam terlebih dekat Jue Aziz je kan? Korang jawab tengok -,-

5 comments:

Mr.Baiz said...

best kan citer ni..

Ain SSB said...

Bestnya dah tengok! Kite kat england ni kena tunggu bila bole download...huhu.

Nurul Mazni said...

tak tengok lagi.. tak tau biler dpt tengok.. huhuhu

amirulspurs said...

tak sabar nak download cter ni. hehe

Licensed said...

hahahahahahahaha