Saturday, August 27, 2011

21st Birthday !

Assalamualaikum ..


Ehem, terteranya tajuk entri aku seperti di atas hendaklah aku tekankan di sini dengan lebih jelas ye semua. Hari ini bersamaan 27 August 2011 merupakan birthday aku dan genaplah aku berumur 21 tahun. Oh mak masih muda youu~


Di kesempatan ini, aku ingin mengucapkan syukur ke hadrat Ilahi kerana aku masih berpeluang untuk bernafas dan menjalani kehidupan dengan sempurna. Alhamdulillah .. Sarting from malam semalam sampai sekarang, aku masih lagi menerima ucapan Selamat Hari Lahir dari kawan kawan. And i am so thankfull and greatfull about that. Cool, may Allah bless all of you !


Sempena hari yang aku sudah meningkat membesau ni, aku nak cerita la serba sedikit tentang aku dan birthday. Tapi tak banyak nak cerita sangat. Okay semua, actually aku ini orangnya tidak gemarkan kek and serius tak suka. Ramai orang pelik dengan aku. Tapi aku tak pelik dengan diri aku sendiri. So semalam disebabkan aku tak suka kek, boyfie aku pun bawa aku makan di Pizza Hut. He is so understanding. Kitorang dua celebrate awal semalam, sebelum pukul 12 am dah siap semua * Hihi


And boleh dikatakan birthday kali ini kali ke 3 dia ada bersama aku. Thanks god ! Setiap tahun, aku mesti senyum seorang diri sebab terkenang tak pernah lagi selama ni aku ada dengan orang yang sama masa birthday. For this three years, Alhamdulillah :)


Hadiah ye? Ehem, tak dapat banyak hadiah la sebab dah besau gini tapi ada la sikit. Thanks kepada boyfie and adik aku. Oh Elmo and Angry Bird gila comellll !! Nanti ibu belanja shopping. Auww suka~




Nampak muka teruja aku tu *.*


Mushroom Soup and roti tu tak sedap kata boyfie aku -,-

Thanks to the all wishes . May Allah bless all of you ..

4 comments:

Oppa Kudin Nz said...

Hepi Besday ye..
wish lambat sket je..hehe ^^

HAFIZ ROShDi said...

hepi befday :)

~KLaRaPaRiS~ said...

Happy birthday dear :D

SITI NOORNADIYANA said...

happy birthday. may Allah bless u. :)