Tuesday, September 27, 2011

Jom Kenali BLOG Saya

Assalamualaikum peeps~



Selalu guna aku . Hari ini guna saya ;)


Ekhem ! Kali ini kali ke 3 kalau tak silap saya join segmen abang BEN ASHAARI.. And saya suka segmen yang dianjurkan oleh abang Ben. Ok, let's start !


Blog saya ini baru berusia beberapa bulan dan saya suka berblogging. Boleh share macam macam dengan semua blogger. Even saya masih baru, alhamdulillah ada juga yang baca blog saya walaupun sekadar membaca tetapi tidak ada yang beri komen dan jadi followers. Saya tidak berkecil hati kerana saya faham bukan senang nak jadi blogger. Blog ni bagi saya aktiviti masa lapang dan bila free, hah jom update ! Datangnya idea nak buat blog ni adalah kerana saya ada terbaca seseorang punya blog. Rajin empunya diri post blog yang sudah diupdate di Facebook. So saya pun sign up -,-


Di sini, ingin saya beritahu pada para blogger dan pembaca mengapa saya ingin anda semua singgah di blog saya. Ehem, blog saya masih baru dan sudah tentu banyak yang perlu saya perbaiki. Dari segi penulisan dan kreativiti blog. Dengan adanya pembaca dan blogger, boleh la beri tunjuk ajar dan kritik di mana salah silap saya.


5 buah blog yang menarik sepanjang saya berblogging ni :


SANTAI BERSAMA BEN ASHAARI
MYNAMEISNAMEE
AAN RAIHAN
PRINCESS TALKS
XANDERS.CO


Impian terhadap blog saya adalah inginkan lebih ramai pembaca yang sudi membaca dan memberi komen yang bernas dengan hati yang ikhlas. Lots of love from Missjajan ;)


Kepada sesiapa mahu join segmen ni, ayuh ! Click SINI . Tamat jam 12 malam ini .

22 comments:

Nizam said...

sama-sama kita manfaatkan dunia blog ni

Sunah Sakura said...

salam kenal dalam dunia blog.. :)

Nienyz Ayub said...

singgah sini :)

http://writingbynienyz.blogspot.com/2011/09/jom-kenali-blog-saya-bersama-ben.html

Ahmad Haziq Azlan said...

datang singgah sini....boleh la singgah ke blog saya pula....

SoLy SoLicious said...

keep on blogging kay..dtg terjah dr blog BA

CikBunga said...

singgah berbalas kunjungan. semoga sukses selalu yew! :)

perfumesfarm said...

Hi cik jajan.jom join Contest Perfume Farm. Hadiah berupa fragrance mist menanti anda.

aimie amalina said...

weewiittt
dari segmen abg benn
he..salam kenaii =]

NasZ said...

teruskan blogging k? jangan blogging separuh jalan je. blogging sepenuh jalan tau? hehehe.

MOHD NASER.com

C` Ayob-Ilmu Asas Hidup said...

waaa ramainya..kawan awak dah..taniha....


upsss tiba-tiba commnet ini, lupa nak kenalkan diri.....salam kenalan dari cayob!...ini kali pertama ayob datang sini...waaa mantoplah blog ini.......maka....c`ayob follow sini .

Alang-alang saya datang ini, Kalau sudi kunjung2 sya di blog yang tak seberapa ini.........tak follow pun tak ape...janji awk datang, Inys Allah.

http://cayob.blogspot.com/

shasa_fiez said...

salam kenal mengenal... fist time singgah sini.. neway nice blog

gadis melayu said...

berakit-rakit kehulu.. berenang-renang ke tepian.. bersakit-sakit dahulu.. bersenang-senang kemudian..

mmg susah nk jdkan blog kita disukai semua org.. tp bnda tue bukan mustahil.. good luck..^_^

Jom Kenali Blog Saya pulak

amirulspurs said...

walawehhh, blog aku. thnx sgt2 ye cik jajan. hehehe. happy blogging. keep it up. weh2, aku komen kot kat blog kau. kalau naik kat bloglist aku, sure aku terjah. hehe, thnx again.

c genk bah ne said...

teruskan berblog!!!
semoga impian menjadi kenyataan


MENARIK DI genkcorner.blogspot
JOM BACA

1.JOM KENALI BLOG SAYA PULA
2.JOM JOIN BLOGLIST GENK
3. GAMBAR GRILFRIEND AMIRUL HADI ZAINAL
4.MAAF!!SAYA TAK LAYAN BLOGGER FOLLOWER CIPUT

Eza Boom Boom :) said...

Hai^^
Eza singgah sini..
Salam kenal-kenal yer...
Happy blogging...

Datang terjah dari segmen abang ben :)

jempot singgah datang ke blog Eza
http://cheksunnyboomboom.blogspot.com/

Novelgurl said...

waalaikumussalam

hehe.good luck ^^

Ary said...

Dari segmen yg sama..
singgah sini...:)

*Ada sesiapa nak Join Segmen Pertama NUR KASIH
*Keadaan Di Somalia Yang Amat Meruncing Perlukan Bantuan Kita Lagi...

Kuronofu91 said...

Blogwalking dr Blog BA...huhuhu...saya pun suka org komen kat blog sy...

Nur Syazana Mohammed Sani said...

masing masing ad cara tersendiri untok ber blog-ing ,. jangan mudah putus asa untuk teros maju dalam dunie blog ^^

http://syazanasani.com

KiMiE said...

Salam kenal.. ^_^

Saiazuan said...

hmm lama gak x join sgment ben ni

ceriteraliyana said...

hye3!! yana dgn tinkerbell datang dari segmen yang sama.

salam perkenalan! ^^,